Veelgestelde vragen over mijn salaris

 • Per opdracht wordt je salaris in fase A vastgesteld. Er zijn dan 2 mogelijkheden.


  1. Je salaris wordt vastgesteld conform het cao voor uitzendkrachten.
  2. Je salaris wordt vastgesteld conform de beloningsregeling van de opdrachtgever.

  Werkloodz stelt je natuurlijk op de hoogte welke beloningsregeling voor jou van toepassing is.

 • Je salaris wordt bepaald door te beoordelen in welke functiegroep je zit. Dit doen we door te bekijken wat je werkzaamheden zijn, je kennis en ervaring en welke vaardigheden je daarvoor nodig hebt. Tenslotte kijken we ook naar de mate van zelfstandigheid waarin je komt te werken.
 • Op het moment dat je de gewerkte uren hebt ingediend via ons online platform wordt je salaris op de eerstvolgende dinsdag óf donderdag verwerkt en uitbetaald. Dit is afhankelijk van het tijdstip dat je uren worden goedgekeurd door je werkgever. In principe staat het dan vrijwel diezelfde dag nog op je rekening.
 • Via je eigen online portaal heb je een menu met de keuze 'declaraties'. Na het starten bij je nieuwe werkgever wordt dit onderdeel zichtbaar met daarop vermeld de dagen en vergoedingen. Je kunt hier vervolgens het aantal gewerkte uren invullen.
 • Uiteraard! Je krijgt iedere week betaald. Je kunt vervolgens je salarisstrook inzien en downloaden via het online portaal van Werkloodz. Daar vind je ook naar welk rekeningnummer je salaris wordt overgemaakt , hoeveel uur je hebt gewerkt en wat de inhoudingen zijn. Inhoudingen zijn bijvoorbeeld belastingen en sociale premies etc. Je salarisstrook geeft ook duidelijkheid over je opgebouwde vakantiedagen, kort verzuim en vakantiegeld.
 • Wanneer er onduidelijkheden zijn kun je deze vraag ook stellen via het online portaal! Uiteraard kun je ons ook bellen en/of mailen. (0321-383868 of info@werkloodz.nl)
 • Die mogelijkheid is er zeker. Er vinden jaarlijks cao onderhandelingen plaats waarna alle salarissen moeten worden aangepast. Tijdens deze onderhandelingen worden ook uitzonderingen benoemd, maar als dit voor jou van toepassing is dan hoor je dat van ons.
 • Absoluut niet! Je bruto uurloon bepaalt hoeveel belastingen en premies er wettelijk moeten worden afgedragen. Wat er overblijft is je nettosalaris en dat maken we aan je over.
 • Je bouwt per gewerkte week vakantiedagen, vakantiegeld en kort verzuim verlof op. Aan het einde van je dienstverband via Werkloodz wordt dit aan je overgemaakt. Anders wordt het vakantiegeld één keer per jaar uitbetaald.
 • Ieder jaar ontvang je een jaaropgave waarop staat wat je hebt verdiend in het afgelopen jaar. Ook je jaaropgave zal zichtbaar zijn op het online portaal van Werkloodz. Stel dat je niet het hele jaar voor ons hebt gewerkt dan kun je een P-formulier invullen via de belastingdienst en het teveel betaalde belasting terugvragen. Het P-formulier kun je opvragen bij de belastingdienst (0800-0543) of downloaden via de site van de belastingdienst. Hier vind je ook de overige formulieren voor het complete aangifteprogramma.
 • Als je voldoende vakantiedagen hebt opgebouwd dan kun je deze dag gewoon doorbetaald krijgen.
 • Neem dan eerst contact op met je werkgever, hij kan de uren aanpassen en/of aan ons doorgeven. Kom je er niet uit neem dan contact met ons op (0321-383868) of via ons contactformulier.
 • Controleer in je persoonlijke online omgeving of je de uren goed hebt ingevoerd. Heb je dat gedaan en zijn ze goedgekeurd door je werkgever? Neem dan contact met ons op (0321-383868) of via ons contactformulier.
 • Vraag je wachtwoord op via de button 'Inloggen' of neem contact met ons op (0321-383868)