Het laatste nieuws

thumbnail
0 reactie

Werkloodz versnelt intakeproces en…

Dronten - In deze tijd van schaarste personeel is het van groot belang dat kandidaten snel worden gevonden. Daar houdt het echter niet op, binnen afzienbare tijd moeten ze enthousiast..

Lees meer
thumbnail
0 reactie

Yes! De vacatures van…

Wat een succes, de vacatures stromen binnen! En wat een leuke en positieve berichten allemaal. Ben jij benieuwd of er iets voor je tussenzit? Kijk dan eens op onze website..

Lees meer
thumbnail
0 reactie

Winnen? Dit is je…

Denk jij erover na om in 2019 een baan te vinden die echt bij jou past? Dan ontvang je bij registratie in maart en april 2019 én na plaatsing* een..

Lees meer
thumbnail
0 reactie

Vacature: Schoonmaker 4-6 uur…

Voor meerdere opdrachtgevers en regio’s zijn we op zoek naar schoonmaak medewerkers. Heb jij ervaring of lijkt het je leuk om overdag of  ‘s avonds schoon te maken in kantoorpanden?..

Lees meer
thumbnail
0 reactie

ZZP opdracht: Functioneel beheerder…

Lijkt het jou een uitdaging om als functioneel beheerder GEO/GIS het verschil te maken? Wil jij jezelf blijven ontwikkelen als specialistisch beheerder met interesse in geo-gegevensbeheer? Ben of ken jij..

Lees meer
thumbnail
0 reactie

(Hoofd-) werkvoorbereider

Wil jij een spil tussen werkvoorbereiding (calculatie, tekenen, planning en inkoop) en de teamleiders in de fabriek zijn? Lees dan verder! Bij deze opdrachtgever bereidt je de werkzaamheden voor, plant,..

Lees meer
thumbnail
0 reactie

Vacature: Mechanisch Operator(s)

Voor een internationale opdrachtgever in Zwolle zoeken wij ervaren (machine-) operators. Wil jij het verschil kunnen maken op de werkvloer? Je bent verantwoordelijk voor de continuïteit van de machines maar..

Lees meer